Nog een paar gave games voor de Xbox One X

door | 14 jul 2018 | Xbox | 0 Reacties

Geweldige games voor de Xbox One X, vergeet dit niet te lezen!

De Xbox One X is super en een echte krachtpatser; als u niet op de hoogte was, zal Microsoft u er alles over vertellen. Helaas, zoals je waarschijnlijk weet als je er een hebt gekocht, is die focus op het bouwen van super juiced hardware ten koste gegaan van spellen die echt je tijd waard zijn.

Om voor de hand liggende redenen lijkt software de grootste factor te zijn in wie de console-oorlogen wint. Aan het begin van 2018 waren er naar schatting 30 tot 35 miljoen Xbox One S verkocht, terwijl consumenten bijna 70 miljoen PS4’s hadden gekocht. Net iets meer dan een week geleden, stootte Sony dat aantal op tot 76 miljoen. Ondertussen lijkt Microsoft nog steeds op zoek naar richting.

titanfall 2
games xbox

Ik zeg dit alles om het niet in te wrijven; Het kan me minder schelen welke levenloze box betere games heeft. Maar op dit moment lijkt de PS4 zeker de overhand te hebben; we hebben zelfs begin 2018 een lijst met de top 20 PS4-games gepubliceerd.

Je kunt bij Console4fun eenvoudig en snel consoles vergelijken om op deze manier de goedkoopste deal te krijgen voor jou gameconsole! Vergelijk & bespaar veel geld!

Ook beschikbaar op de Xbox One

Dit is belangrijk om op te merken, omdat een aantal games op die lijst ook beschikbaar zijn op Xbox One. Bijvoorbeeld, * haalt diep adem *: Batman: Arkham Knight, Rocket League, Wolfenstein II, South Park: The Fractured But Whole, Sonic Mania, Rise of the Tomb Raider, Hitman, The Witness, Witcher 3, Metal Gear Solid 5, Resident Evil 7, Overwatch en Grand Theft Auto 5.
Zeven of acht van die spellen zouden zeker op deze lijst kunnen staan, maar we hebben nog niet veel meer te vertellen over deze spellen, en ze zouden allemaal in dezelfde volgorde staan ​​als ze daar toch waren.

De lijst 

Om niet identieke lijsten te maken, hebben we alleen games opgenomen die niet op de PS4-lijst stonden. Hier zijn de top 5 Xbox One X-spellen die er nu zijn. Daarnaast hebben we nog een ander artikel met games voor de Xbox One, klik op de link om dit artikel te lezen!

1. Gears of War 4

Deze serie heeft niet echt het sap dat het ooit deed, maar de vierde aflevering is nog steeds de moeite waard omdat, zoals we al zeiden, de Xbox One niet echt overloopt van games die het waard zijn om te krijgen. Gears of War is niet veel veranderd, dus je weet wat je kunt verwachten, wat voor sommige recensenten een deel van het probleem is. Je krijgt over-the-top geestloze actie en geweldige multiplayer.

Als bonus is Gears 4 ook een van de weinige AAA-games die nog steeds een stront over bankcoöperatie is, wat voor ons geld het grootste element is dat ontbreekt in modern gamen. De kinderen van tegenwoordig hebben heel weinig keuzes waardoor ze kunnen weten hoe het is om naast computergebruikers golven van computervijanden te hebben.

Maak voor de liefde van god iedereen behalve Nintendo, spellen waar je weer met je vrienden in dezelfde kamer kunt spelen!

2. Dark Souls III

In een tijdperk waarin je vrijwel elk spel kunt verslaan waar je tijd hebt om te spelen, valt Dark Souls III echt op. Net als de rest van de titels in de Souls-serie kan de moeilijkheid een afknapper zijn voor mensen die niet geduldig willen zijn met hun entertainment, hoge bloeddruk hebben, of allebei.

Degenen die een uitdaging graven, worden echter beloond met het dichtsbijzijnde dat de Xbox heeft voor Bloodborne (wat logisch is, omdat dezelfde ontwikkelaar beide gemaakt heeft). Dat betekent coole / enge omgevingen en enorme boss-gevechten. En als je het verslaat, kun je een van die mensen worden die prikborden trollen door anderen te vertellen dat het niet de moeilijkheid is, maar ze zuigen gewoon naar videogames. Koningen tussen mannen zijn ze.

3. Titanfall 2

Titanfall 2 breidde mooi uit op de basis van zijn voorganger door een superieur (hoewel superkort) half-leven-achtige singleplayer campagne toe te voegen, naast het voortbouwen op de relatief bescheiden multiplayer van het origineel.

Je zou denken dat een first-person shooter die gebouwd is rond het in en uit bewapende mechs springen, koortsachtig zou zijn en je zou gelijk hebben. Wild ass shooters zijn om een ​​reden populair en het hebben van fantastisch ontworpen kaarten (die Titanfall 2 in schoppen heeft) verhoogt alleen die populariteit.

Ondanks het feit dat ze het goed hebben gedaan om het up-to-date te houden (shout-out om DLC te bevrijden), is de spelersbasis van het spel waarschijnlijk aanzienlijk afgenomen. Maar een derde editie van de serie lijkt waarschijnlijk, dus als je geïnteresseerd bent in moordende robots en niet over de technische knowhow of middelen beschikt om je eigen te bouwen in je garage, is dit de beste keuze.

4. The Evil Within 2

Net als Titanfall 2 is The Evil Within 2 een vervolg (ja, dat is wat de “2” betekent). Net als Titanfall 2, verbetert het zwaar op het spel ervoor. Dat is waar de overeenkomsten eindigen.

The Evil Within 2 heeft meer aandacht voor het gevecht dan zijn voorganger, en levert het af overlevingshorror waarmee je kunt doorgaan hoe je wilt, terwijl je ook je best doet om de hel uit je te laten schrikken. Hoewel Resident Evil 7 een voorkeurservaring is in hetzelfde genre, heeft Evil Within 2 ook een optionele first-person-modus toegevoegd afgelopen februari, wat een waardige nieuwigheid is als je je angsten door de ogen van de protagonist geeft in plaats van een paar meter achter je hen.

5. DOOM

DOOM is misschien niet zo innovatief of edgy als het ooit was * kijkt naar kalender * 25 jaar geleden, maar het is nog steeds een serie met slagkracht. Dit is deels te wijten aan nostalgie en deels aan het feit dat ze nog steeds kick-ass-aanbiedingen zoals deze 2016-versie verprutsen, wat (eerlijk gezegd) goed zou moeten zijn, omdat het acht freakin ‘jaren voor de release ervan werd aangekondigd.

DOOM (de nieuwste) gaat terug naar de roots van de vroege tot midden jaren ’90 versies, met veel snellere actie dan we zagen van de derde aflevering, die werd uitgebracht in 2004. Dat wil zeggen dat het trouw blijft aan het originele concept, terwijl het ook moderne innovaties bevat.

De beelden zijn geweldig (niet schokkend voor de machtige krachtige Xbox One) en dat geldt ook voor de soundtrack. Over het enige wat ontbreekt, is de multiplayer, maar het is niet zo dat dit systeem verlies lijdt voor competente online shooters. Beschouw het als een verdomd goede add-on voor een al geweldig product.

6. Ori en het blinde bos

De Xbox-consoles zijn nog nooit zo moeilijk geweest voor shooters, maar de constante kwaliteitstitels van vrijwel elk ander genre zijn zeldzaam geweest. In dat opzicht vallen de digitale Ori en het Blind Forest echt op als een platformavontuur op een systeem waarbij het slechts enkele leeftijdsgenoten deelt.

Het haalt inspiratie uit zowel The Lion King als Metroid (twee uitstekende keuzes), en het is leuk van begin tot einde. Zowat alles wat erin zit, van de verkenning, tot de bedieningselementen, tot de met de hand getekende kunststijl, tot de muziek, wordt foutloos uitgevoerd. De enige grepen zijn dat het vechtsysteem niet helemaal in de buurt komt van de platforming (* haalt zijn schouders op *) en ook op sommige niveaus kun je je haar eruit trekken.

Wist je al dat de verkoopcijfers van Microsoft dit jaar erg anders zijn als normaal? Klik op de link om snel hierover meer te lezen.

Handige & leuke Video’s

Nog wat handige tips voor eigenaren van de Xbox One X

Zorg ervoor dat u over de nieuwste "verbeterde" spelpatches beschikt Omdat de Xbox One X veel spellen kan spelen met verbeterde graphics, framesnelheden, laadtijden of alle drie, wil je zeker weten dat je games zijn bijgewerkt. Bekijk eerst onze lijst met games die al...

De Xbox Live & Xbox Game Pass en Online spelen, hoe werkt het

Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Als u online games wilt spelen, moet u zich abonneren op Xbox Live Gold. Maar het geeft je niet alleen de mogelijkheid om via internet tegen miljoenen andere spelers te spelen, maar het geeft je ook elke maand gratis spellen. En deze...

Welke games moet je gespeeld hebben als je de Xbox One X hebt

Geweldige games voor de Xbox One X Ongeacht welk aspect van de Xbox One X je aan het evalueren bent, het valt niet te ontkennen dat het krachtiger is dan de PlayStation 4 Pro. De Xbox One X overtreft Sony's console in CPU, GPU en RAM PK en is echt een beest op papier....

De Xbox One S is echt een krachtpatser

Xbox One S is ook een geweldige console Zo krachtig als de NVIDIA Shield is, of net zo goed geoptimaliseerd als de Apple TV, ze staan ​​niet in dezelfde klasse als de Xbox One S gameconsole als het gaat om het spelen van games. Natuurlijk is Xbox de duurste, maar het...

Alles wat je nog even moet weten over de Xbox One S

Microsoft heeft eindelijk een update uitgebracht De Xbox One S is de console die Microsoft drie jaar geleden had moeten leveren, maar er is weinig reden om te upgraden als je de originele console al hebt. Lees snel verder waarom dit zo is en bespaar veel geld door...

De Xbox, wat moet je echt weten voor dat je hem koopt

De Microsoft Xbox One, een van de meest populaire consoles? De Xbox One is niet de populairste gameconsole, maar het is nog steeds zo relevant als altijd. Als je nieuw bent op de Xbox, zijn er tal van geweldige functies waarvan je misschien niet weet dat ze bestaan....

De Xbox heeft dit jaar totaal andere verkoopcijfers

Verkoopcijfers niet meer bekend bij Microsoft Het is ongeveer drie en een half jaar geleden dat Microsoft officiële verkoopcijfers van Xbox One uitbracht. In november 2014 zei het bedrijf dat het 10 miljoen Xbox Ones had verkocht. Een beetje meer inzicht werd...