Gemakkelijk alle Xbox One X aanbieders, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Direct Xbox One X vergelijken

De goedkoopste

Alternatief

Tweede kans

De Xbox One X, het ultieme beest van Microsoft

De nieuwe gaming console van Microsoft is naar hun zeggen het krachtigste gaming console van dit moment. We gaan dat voor jou controleren. Zo kijken we naar de Hardware maar ook naar het design. Benieuwd of de Xbox One X echt het ultieme console van dit moment is? Lees dan snel verder.

Voordelen

· gedetailleerd en meeslepend 4K-beeld

· Heldere en krachtige HDR

· Verbeterde gebruikersinterface

· Bitstream audio-ondersteuning

Nadelen

· Beeld en geluid optimalisatie kon beter

· Sommige instellingen zijn lastig

· Geen 4K-pass-through via HDMI

· 1 TB harde schijf is niet groot genoeg

Xbox One X – Wat vinden we van het uiterlijk?

Bij lancering van de Xbox One ontving Microsoft veel kritiek. Het console had geen disc-lade meer, hierdoor kon je alleen nog maar games online aanschaffen.

Ook was je als consument verplicht de Kinect-camera bij te kopen. Dit maakten het apparaat duur en onhandig. Met de lancering van de Xbox One S maakten Microsoft een hoop goed.

Het design van de Xbox One X is verbeterd

Het design was sterk verbeterd en zo was het formaat ook compacter. Dit design hebben ze met de XBox One X doorgezet. Ze hebben hem zelfs nog compacter weten te maken.

De aansluitingen van de Xbox One X

Als we naar de aansluitingen gaan kijken vinden we aan de voorzijde de aan / uit-knop, de disc uitwerpknop, de disclade en een USB-poort. Aan de achterzijde zien we 1 HDMI-ingang, 1 HDMI uitgang, 2 USB-poorten, Ethernet aansluiting, Optische uitgang en een IR-out aansluiting. Je hebt dus voldoende mogelijkheden om je andere apparaten te koppelen met de Xbox One X

Xbox One X kopen?

Het Design is niet vervelend opvallend, het is gewoon strak en aansluitingen zijn er voldoende aanwezig. Xbox One X bewijst weer terug te zijn in console war en dit keer met een krachtig wapen.

Xbox One X – Wat zit er onder de motorkap?

Je koopt een console niet op basis van zijn uiterlijk maar als het er strak uitziet is dat mooi meegenomen. Zo een console is natuurlijk niet goedkoop. Dus je mag als consument verwachten dat de prestaties top zijn maar het design ook van hoog niveau is.

Xbox One X goedkoop of in de aanbieding

Met een prijskaartje van rond de 500 euro is de prijs dan ook aanzienlijk hoger dan zijn concurrent uit Japan. Voor die hoge prijs krijg je dit keer wel echt waar voor je geld.

Je hoeft nu ook geen dure accessoires aan te schaffen die het gamen duurder en moeilijker maken. Nee, dit keer krijg je alleen hardware die jouw game ervaring naar een hoger niveau zal doen stijgen.

Wat krijg je voor je geld?

Zo beschikt je XBox One X over 8 processorkernen die zijn geklokt op 2,3 GHz. Dat is een verbetering van 30 procent in vergelijking met het vorige model. De gpu van de XBox one X is ruim 4 keer krachtiger dan die van de normale Xbox One.

Het werkgeheugen heeft ook een update gekregen en is maar liefst van 4GB naar 12GB gegaan. Dit is ook nog eens van het type ddr5, het ddr5 heeft meer geheugen dan de dd3 die in vorige modellen werd toegepast. Het is dus een XBox One op steroïden.

Xbox One X – Conclusie

De Xbox One X is een beest van een game console en is staat grafische de zwaarste taken uit te voeren. Het Design is simpel maar strak en je hebt dit keer geen verplichte accessoires die je moet aansluiten. Je krijgt dit keer echt waar voor je geld.

Wat doet Console4Fun voor mij?

Ben je niet in de producten van Sony geinteresserd maar op zoek naar een andere console zoals bijvoorbeeld de Nintendo Switch of Xbox One X?

Dan ben je bij Console4Fun aan het goede adres, wij vergelijken namelijk alle game producten. Zo kun je bij ons per merk alle beschikbare consoles & bijbehorende games vergelijken.

Ben je meer op zoek naar iets unieks? Of zoek je gewoon iets leuks voor je game verzameling? Kijk dan even op de game accessoires pagina, daar kun je namelijk allerlei dikke console tweaks vinden.

Denk bijvoorbeeld aan skins voor je controller, echte guns om mee te spelen, race sturen en andere tweaks om jouw gameprestaties te verhogen.

Kan ik ook PS+ en Live kaarten kopen?

Speel je veel online en heb je een extra PS+ pakket nodig voor je online abonnement of wil je credits aanschaffen?

Geen enkel probleem, ook deze goederen vergelijken we op prijs voor je zodat je nooit teveel betaald, en nog belangrijker zodat je niet opgelicht wordt.

Er zijn namelijk veel malafide websites die valse of gebruikte e-cards verkopen.

Dat doen we niet alleen voor de Playstation maar ook voor alle andere consoles zoals de Xbox. Zo kun je op een centrale plaats alle producten eenvoudig vergelijken.

Want voor de game console van Microsoft heb je namelijk Xbox live kaarten die je ook kunt gebruiken voor je online abonnement of credits.

Navigatie

Direct vergelijken

Acties