Gemakkelijk alle Xbox One S aanbieders, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

De Xbox One S, het nieuwe vlaggenschip

We zijn al enige tijd bekend met de Xbox One, de huidige console van Microsoft. De verkoop is echter altijd achtergeblven op die van Sony, de PlayStation 4. Dat heeft Microsoft kennelijk dwars gezeten want ze zijn met een nieuw modele gekomen. En hij is veranderd. Maar is hij ook beter?

Voordelen

· Prijs

· Controller werkt goed

· Rijke kleuren

· Fatsoenlijk 4K content

Nadelen

· 4K HDR-afbeeldingen missen subtiliteit

· Slecht geluid

incompatibel met Dolby Atmos en DTS: X

· Niet-intuïtieve menu’s

Xbox One S – Wat vinden we van het uiterlijk?

Ze hebben bij Microsoft wel vaker hun game console vervangen door een nieuw model. Dit zag je ook bij het vorige games console de Xbox 360. Deze kende uiteindelijk ook 3 versies.

Met de Xbox one gebeurt dus hetzelfde. Ze zijn destijds gestart met de Xbox One en brengen nu de verbeterde versie uit onder de naam Xbox One S. Echter is verschil dit keer een stuk groter.

Zo ziet de console er strakker uit en heeft veel meer een High-end uitstraling. De Xbox One S is vierkant van vorm en is gebouwd uit kwalitatief hoogwaardige kunststof materialen. De Console is 40% kleiner dan de gewone One en is wit gemaakt in plaats van zwart.

Xbox One S kopen?

Als we de aansluitingen bestuderen vinden we aan de voorzijde de aan / uit-knop, de disc uitwerpknop, de disclade en een USB-poort. Kijken we naar de achterzijde kijken zien we 1 HDMI-ingang, 1 HDMI uitgang, 2 USB-poorten, Ethernet aansluiting, Optische uitgang, Kinect aansluiting en een IR-out aansluiting.

Je hebt dus voldoende mogelijkheden om je randapparaten aan te sluiten op de Xbox One S. Je kunt hem ook op zijn zijkant plaatsen of plat neerleggen. Het plat neerleggen is handig als hij onder een TV moet.

Xbox One S – Wat zit er onder de motorkap?

Zou je onder de kap kijken van de Xbox One S dan vindt je daar een zeer krachtige processor. Ze hebben de prestaties van de Processor van de Xbox One met 10% weten te verbeteren. Ook is de grafische rekenkracht lichtelijk verbeterd.

Of je het verschil ziet in beeld kwaliteit? Wij vinden van niet. Je gaat het wel merken met hoe vloeiend games draaien. De S draait games met een framerate van 43. Dit is 10% beter dan de normale One.

Navigeren gaat veel soepeler

We merkten wel verschil met het navigeren door het menu en het gebruik interactieve applicaties. Deze zijn merkbaar sneller geladen en werken een stuk soepeler. Ook hebben we het idee dat de ventilator minder toeren draait omdat de One S minder hard hoeft te werken. De Prestaties zijn dus verbeterd maar niet zo extreem dat je nu meteen naar die winkel moet rennen om je One om te ruilen voor een One S.

Xbox One S – Conclusie

Het design is strakker en een stuk compacter dan zijn voorganger. De prestaties zijn verbeterd, je merkt dit bij games niet direct. Wel bij het navigeren en gebruik van andere applicaties.

De prijs is nog steeds aan de forse kant. Heb je al een Xbox One? Dan hoef je niet naar de winkel te rennen om het om te ruilen. Er is namelijk nog een Xbox One versie.

Wat doet Console4Fun voor mij?

Ben je niet in de producten van Sony geinteresserd maar op zoek naar een andere console zoals bijvoorbeeld de Nintendo Switch of Xbox One X?

Dan ben je bij Console4Fun aan het goede adres, wij vergelijken namelijk alle game producten. Zo kun je bij ons per merk alle beschikbare consoles & bijbehorende games vergelijken.

Ben je meer op zoek naar iets unieks? Of zoek je gewoon iets leuks voor je game verzameling? Kijk dan even op de game accessoires pagina, daar kun je namelijk allerlei dikke console tweaks vinden.

Denk bijvoorbeeld aan skins voor je controller, echte guns om mee te spelen, race sturen en andere tweaks om jouw gameprestaties te verhogen.

Kan ik ook PS+ en Live kaarten kopen?

Speel je veel online en heb je een extra PS+ pakket nodig voor je online abonnement of wil je credits aanschaffen?

Geen enkel probleem, ook deze goederen vergelijken we op prijs voor je zodat je nooit teveel betaald, en nog belangrijker zodat je niet opgelicht wordt.

Er zijn namelijk veel malafide websites die valse of gebruikte e-cards verkopen.

Dat doen we niet alleen voor de Playstation maar ook voor alle andere consoles zoals de Xbox. Zo kun je op een centrale plaats alle producten eenvoudig vergelijken.

Want voor de game console van Microsoft heb je namelijk Xbox live kaarten die je ook kunt gebruiken voor je online abonnement of credits.

Navigatie

Direct vergelijken

Acties