Xbox one S vergelijken

Gemakkelijk alle Xbox One S aanbiedingen bekijken en alle aanbieders vergelijken. Je kunt ook de Xbox One of Xbox One X vergelijken, Lees snel verder om informatie te lezen of om de One S te vergelijken.

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Vergelijk alles van Microsoft

Door de jaren heen heeft Microsoft diverse consoles uitgebracht. De nieuwste console die Microsoft op de markt heeft gebracht is de One X, een beest van een machine. Kijk snel verder voor meer info over de nieuwste console van Microsoft en haar andere modellen. Je kunt bij ons alle artikelen van Microsoft vergelijken en reviews lezen. Klik op onderstaande links om direct te vergelijken.

Xbox Controllers
Xbox Games
Live Kaarten Kopen
Xbox Accessoires

De Xbox One S, het nieuwe vlaggenschip

We zijn al enige tijd bekend met de Xbox One, de huidige consoles van Microsoft. De verkoop is echter altijd achtergeblven op die van Sony, de PlayStation 4. Dat heeft Microsoft kennelijk dwars gezeten want ze zijn met een nieuw modele gekomen. En hij is veranderd. Maar is hij ook beter?

Voordelen

· Prijs

· Controller werkt goed

· Rijke kleuren

· Fatsoenlijk 4K content

Nadelen

· 4K HDR-afbeeldingen missen subtiliteit

· Slecht geluid

incompatibel met Dolby Atmos en DTS: X

· Niet-intuïtieve menu’s

Xbox One S – Wat vinden we van het uiterlijk?

Ze hebben bij Microsoft wel vaker hun game console vervangen door een nieuw model. Dit zag je ook bij het vorige games console de Xbox 360. Deze kende uiteindelijk ook 3 versies.

Met de Xbox one gebeurt dus hetzelfde. Ze zijn destijds gestart met de Xbox One en brengen nu de verbeterde versie uit onder de naam Xbox One S. Echter is verschil dit keer een stuk groter.

Zo ziet de console er strakker uit en heeft veel meer een High-end uitstraling. De Xbox One S is vierkant van vorm en is gebouwd uit kwalitatief hoogwaardige kunststof materialen. De Console is 40% kleiner dan de gewone One en is wit gemaakt in plaats van zwart.

Xbox One S kopen?

Als we de aansluitingen bestuderen vinden we aan de voorzijde de aan / uit-knop, de disc uitwerpknop, de disclade en een USB-poort. Kijken we naar de achterzijde kijken zien we 1 HDMI-ingang, 1 HDMI uitgang, 2 USB-poorten, Ethernet aansluiting, Optische uitgang, Kinect aansluiting en een IR-out aansluiting.

Je hebt dus voldoende mogelijkheden om je randapparaten aan te sluiten op de Xbox One S. Je kunt hem ook op zijn zijkant plaatsen of plat neerleggen. Het plat neerleggen is handig als hij onder een TV moet.

Xbox One S – Wat zit er onder de motorkap?

Zou je onder de kap kijken van de Xbox One S dan vindt je daar een zeer krachtige processor. Ze hebben de prestaties van de Processor van de Xbox One met 10% weten te verbeteren. Ook is de grafische rekenkracht lichtelijk verbeterd.

Of je het verschil ziet in beeld kwaliteit? Wij vinden van niet. Je gaat het wel merken met hoe vloeiend games draaien. De S draait games met een framerate van 43. Dit is 10% beter dan de normale One.

De Xbox One S is geen compleet nieuw uitgewerkte console. Microsoft heeft er voor gekozen om een revisie te maken met betere hardware. In de consolewereld zien we dit elk jaar wel gebeuren. De One S is getweakt met een semicustom system chip van AMD.

Dit zorgt er voor dat de console zuiniger en een stuk kleiner is als zijn voorganger. De processor beschikt over acht Jaguar-cores die een snelheid van 1.75 GHz en heeft een GPU van 12 compute units.

Ook het grafische deel van de chip is getweakt en heeft een hogere kloksnelheid van 914MHz. De hogere kloksnelheid zorgt er ook voor dat er een hogere bandbreedte van het esram wordt behaald, deze kan nu 219GB/s kan doorvoeren.

Navigeren gaat veel soepeler

We merkten wel verschil met het navigeren door het menu en het gebruik interactieve applicaties. Deze zijn merkbaar sneller geladen en werken een stuk soepeler. Ook hebben we het idee dat de ventilator minder toeren draait omdat de One S minder hard hoeft te werken. De Prestaties zijn dus verbeterd maar niet zo extreem dat je nu meteen naar die winkel moet rennen om je One om te ruilen voor een One S.

Xbox One S – Conclusie

Het design is strakker en een stuk compacter dan zijn voorganger. De prestaties zijn verbeterd, je merkt dit bij games niet direct. Wel bij het navigeren en gebruik van andere applicaties.

De prijs is nog steeds aan de forse kant. Heb je al een Xbox One? Dan hoef je niet naar de winkel te rennen om het om te ruilen. Er is namelijk nog een Xbox One versie.

Wat leuke filmpjes over de Xbox One S

Nog wat handige tips voor eigenaren van de Xbox One X

Zorg ervoor dat u over de nieuwste "verbeterde" spelpatches beschikt Omdat de Xbox One X veel spellen kan spelen met verbeterde graphics, framesnelheden, laadtijden of alle drie, wil je zeker weten dat je games zijn bijgewerkt. Bekijk eerst onze lijst met games die al...

De Xbox Live & Xbox Game Pass en Online spelen, hoe werkt het

Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Als u online games wilt spelen, moet u zich abonneren op Xbox Live Gold. Maar het geeft je niet alleen de mogelijkheid om via internet tegen miljoenen andere spelers te spelen, maar het geeft je ook elke maand gratis spellen. En deze...

Nog een paar gave games voor de Xbox One X

Geweldige games voor de Xbox One X, vergeet dit niet te lezen! De Xbox One X is super en een echte krachtpatser; als u niet op de hoogte was, zal Microsoft u er alles over vertellen. Helaas, zoals je waarschijnlijk weet als je er een hebt gekocht, is die focus op het...

Welke games moet je gespeeld hebben als je de Xbox One X hebt

Geweldige games voor de Xbox One X Ongeacht welk aspect van de Xbox One X je aan het evalueren bent, het valt niet te ontkennen dat het krachtiger is dan de PlayStation 4 Pro. De Xbox One X overtreft Sony's console in CPU, GPU en RAM PK en is echt een beest op papier....

De Xbox, wat moet je echt weten voor dat je hem koopt

De Microsoft Xbox One, een van de meest populaire consoles? De Xbox One is niet de populairste gameconsole, maar het is nog steeds zo relevant als altijd. Als je nieuw bent op de Xbox, zijn er tal van geweldige functies waarvan je misschien niet weet dat ze bestaan....

De Xbox heeft dit jaar totaal andere verkoopcijfers

Verkoopcijfers niet meer bekend bij Microsoft Het is ongeveer drie en een half jaar geleden dat Microsoft officiële verkoopcijfers van Xbox One uitbracht. In november 2014 zei het bedrijf dat het 10 miljoen Xbox Ones had verkocht. Een beetje meer inzicht werd...