Playstation 4 slim vergelijken

Gemakkelijk alle aanbieders van de Playstation 4 Slim & PS4 Slim pakketten vergelijken en nooit meer te veel betalen. Bekijk alle aanbiedingen of vergelijk de nieuwe PS4VR of Playstation Pro.

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

PS4 Slim kopen
Alternate ps4slim
PS4 Slim Coolblue
PS4 Slim BOL

Playstation 4 Games

Playstation 4 Pro

Playstation VR

PS4 producten online kopen?

Ben je op zoek naar andere Playstation artikelen op onze website? Je kunt bij ons alle artikelen van Sony vergelijken en reviews lezen. Klik op onderstaande links om direct te vergelijken.

Playstation Plus
Playstation Games
Playstation Controllers
Playstation 4 Accessoires

De Playstation 4 Slim

De PlayStation 4 Slim is voortaan de nieuwe standaard PlayStation 4-console. Er is een hardware update toegepast, waar de console en controller in zijn meegenomen.

Als we gaan kijken naar de nieuwe PS4 dan zien we grote veranderingen in het design, maar als we naar het technische plaatje gaan kijken is deze PlayStation 4 exact hetzelfde als zijn voorganger.

Geen Bluray speler in de PS4 Slim

Dit is geen probleem: Dat er geen 4K Blu-ray-speler, valt te verwaarlozen wanneer we gaan kijken naar de prestaties van de nieuwe PS4.

Hij is stiller, slanker en minder stroomvretend dan zijn voorgangers. Dit laat zien dat de nieuwe console zeker een upgrade is.

De Playstation 4 Pro VS PS4 Slim

Consumenten hebben voortaan ook de keus om voor de PlayStation 4 Pro te kiezen, deze console heeft aanzienlijke verbeteringen in prestaties, zoals 4K-gaming en zelfs frame rate-verbeteringen voor bestaande games, waardoor de PlayStation 4 Slim automatisch de ‘mindere’   (goedkopere) console is.

PS4 Slim – Prijs van de nieuwe console

De nieuwe console wordt op het moment verkocht met twee verschillende opslagcapaciteiten: 500 GB en 1 TB.

Wanneer je de keus maakt voor de 500 GB uitvoering dan betaal je als consument € 294,-. Je krijgt bij aankoop van de 500 GB uitvoering het basispakket geleverd wat bestaat uit: de console, controller, headphones en adapter.

De PS4 Slim 1 TB

Dit is het zelfde geval als je de keus maakt voor de PlayStation 4 Slim 1 TB, alleen betaal je dan een bedrag van € 332,75,-.

Er bestaan bundels die je samen met je nieuwe console kan aanschaffen. Met deze bundels die bijvoorbeeld extra games bevatten, kan je makkelijk kosten drukken. Een bundel is namelijk goedkoper als een losse console met spel kopen.

PlayStation 4 Slim – Nieuw ontwerp & controller

Toen de gelekte foto’s van de nieuwe PS4 Slim online kwamen, vonden wij het niet heel erg bijzonder en speciaal. Toch tegen de verwachting in, is het een erg gaaf ogende console geworden. De PS4VR was bijvoorbeeld een stuk indrukwekkender.

Een stuk slanker

De welbekende lichtstraal boven op de console is verwijderd door Sony, waardoor de slanke versie met een eenvoudige matzwarte bovenkant en klein PS4-logo overblijft.

Veel mensen ervaarden deze lichtstraal als vervelend tijdens het gamen of film kijken. Een goede aanpassing van Sony dus. In de plaats van deze lichtstraal is Sony met een nieuw idee gekomen, namelijk: een zeer eenvoudige en elegante lijn op de aan- en uit knop.

Betere indeling van knoppen

Daarnaast heeft Sony ook de verticale aan- en uit knoppen verwijderd, en hier nieuwe knoppen voor teruggeplaatst op de onderste helft van de nieuwe console.

Dit zorgt ervoor dat de de PlayStation 4 er op het eerste gezicht een stuk meer eleganter en eenvoudiger uitziet. Ook neemt dit de mogelijkheid weg tot misdrukken van de knoppen, wat voorheen op de oudere versies van de PlayStation vaak voorkwam.

Het nieuw ontwerp met USB poorten

Wel wordt het schuine ontwerp aangehouden van de oudere modellen, hoewel je dit niet echt merkt door het kleine en dunnere ontwerp van de nieuwe PlayStation.

Daarnaast zitten er in de voorkant van de console twee USB 3.0-poorten ingebouwd. Dit betekent dat je de kabels van bijvoorbeeld externe harde schijven moeilijk kunt wegwerken.

Minder ventilatie

Bij de nieuwe PS4 Slim wordt er minder gebruik gemaakt van ventilatie, wanneer je de PS4 aanzet, dit zou ervoor moeten zorgen dat er minder stof in de console komt. Het gevolg van veel stof in de console is dat die erg luidruchtig wordt na een tijdje spelen.

Wat leuke filmpjes over de PS4 Slim

Playstation Plus games December 2022

Playstation Plus games December 2022

Playstation Plus games December 2022 De Playstatation Plus games voor December 2022 zijn weer bekend gemaakt voor mensen met een PS plus abonnement. Ook deze maand zijn er weer 3 gratis titels. Steeds meer mensen met een Playstation 5 sluiten dit betaalbare abonnement...

Harde schijf PS4

Harde schijf PS4

Harde schijf PS4 Ee harde schijf PS4 kopen is nog niet zo makkelijk als de meeste denken. Niet iedere schijf is namelijk geschikt voor het opslaan en laden van games. Hiervoor zijn er maar een paar modellen te vinden. En slechts een aantal van die modellen zijn ook...

Bol black friday deals 2022

Bol black friday deals 2022

Bol black friday deals 2022 De bol black friday deals 2022 zijn weer flink aangevuld. Het is nu echt bijna de dag van de gigantische kortingen en daarom hebben wij de belangrijkste games voor je samengevat. Hierbij hebben we ons niet blind gestaard op de prijzen....