Gemakkelijk alle aanbieders van PS4 Pro consoles, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

ps4 pro kopen
ps4 pro coolblue

Playstation 4 Slim

Playstation 4 Games

Playstation VR

ps4 pro 1tb

PS4 Pro, alles wat je moet weten

De PS4 Pro is de supercharged-versie van Sony’s PlayStation 4. Ze hebben de console verbeterd met een veel krachtigere processor en snellere videokaart. De nieuwe videokaart is in staat om Games in 4K en HDR te weergeven. Een echte hardware upgrade na de alleen slankere versie de PS 4 Slim.

High end gaming met de PS4 Pro

De PlayStation 4 Pro is uitgebracht in 2016, en staat bekend als Sony’s high-end gaming console. Het aanbod van Spellen met een 4K resolutie groeit hard en daar heb je met een PS4 Pro voordeel mee. De oude Playstation 4 is namelijk niet in staat 4K games in HDR te weergeven. De spellen zijn qua grafische vormgeving te hard gegroeid. Vandaar dat Sony met de PS4 Pro is gekomen.

Pluspunten:

* Verbluffende graphics met 4K en HDR

* Stiller tijdens spelen

* Games laden sneller

* Verbetert PS4- en PSVR-games

Nadelen:

* Geen 4K Blu-ray speler

* Aan / uit- en uitwerp knoppen voelen goedkoop aan

Wat vinden we van het design?

Ben je gewend aan de standaard PS4 of de compacte Xbox One S en Xbox One X, dan is de PS4 Pro een flinke mat zwarte box.

Hij is groter, breder en dieper dan het huidige PS4-model, en terwijl de One X iets hoger is, is de Pro breder en dieper. De Pro maakt ook een beetje meer geluid dan de oude PS4 of de Xbox One S en X, maar niet genoeg om vervelend te zijn.

De aanraaktoetsen zijn veranderd

Sony heeft de aanraakgevoelige aan- en uitknop van de originele PS4 vervangen door mechanische drukknoppen, net zoals bij recente PS4-revisies.

Dit is een verbetering, ondanks het enigszins goedkope gevoel van de knoppen – maar ze blijven een beetje lastig te vinden. Je ziet aan de voorzijde aan de linkerkant een aan / uit knop en de rechterkant boven de USB-poorten vind je de uitwerpknop

PS4 Pro kopen? PS4 Pro aanbieding?

Aan de voorzijde bevinden zich twee USB-poorten – handig om je controllers mee op te laden. Je vindt een derde aan de achterkant, die aansluiting is handig voor USB-harde schijven of voor het aansluiten van een PSVR. Er is ook een specifieke aansluiting voor de PlayStation-camera, plus een Ethernet-uitgang, een HDMI-uitgang en een digitale optische uitgang.

Sony PS4 Pro krachtiger dan de PS4?

De PS4 Pro is niet alleen qua uiterlijk forser, hij is ook een stuk krachtiger. Dit verschil in kracht zou merkbaar moeten zijn bij het spelen van games. Ook zou de menustructuur strakker zijn.

De PS4 Pro heeft een krachtige kloksnelheid

De processor die in de PS4 Pro zit, komt ook voor in de normale Playstation 4. Het verschil zit hem in de kloksnelheid ook wel GHz genoemd. De kloksnelheid vertelt hoeveel taken een processorkern per seconde kan uitvoeren. Hoe hoger het getal hoe harder jouw processor kan werken. De oude PS4 heeft een kloksnelheid van 1,6Gh. De PS4 Pro heeft een kloksnelheid van 2,1GHz.

Conclusie

Ben je in bezit van de normale PlayStation 4 dan zit je de komende tijd nog goed. Niet alle oude spellen voor de PS4 beschikken over de update om in hoge resolutie te worden gespeeld.Er is ook nog geen duidelijkheid over wanneer alle games over de update beschikken. Ook kun je met de Pro geen Blu-ray discs afspelen.

De Playstation Pro is een beest van een console

Heb je nog geen PS4 en je wilt er een aanschaffen dan raden we je zeker de Pro aan. Het verschil is nu nog nauwelijks zichtbaar, maar zal in de toekomst duidelijker worden. in de loop der jaren zul je zien dat PS4 Pro een betere keuze is geweest.

Het laatste pluspunt van de Pro is is de mogelijkheid tot PlayStation VR. Dit alles maakt de PlayStation Pro tot een superkrachtige gameconsole.

Wat leuke filmpjes over de PS4 Pro