Playstation games vergelijken

Met een paar simpele klikken alle aanbieders van Playstation games vergelijken?

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

PS4 games
Playstation 4 games
Games PS4
PS4 games kopen
PS4 spellen

Playstation 4 Games

Elk jaar worden we weer verbijsterd door de enorme stappen die gemaakt worden op het gebied van PS4 games. De lat wordt steeds hoger gelegd wat natuurlijk ten goede komt aan de kwaliteit van de games. Wij hebben hieronder alles beschreven over PS4 spellen, lees snel verder!

Playstation Controllers
Playstation Consoles
Playstation Accessoires

Playstation Gamekaarten

Grote catalogus aan PS4 games

Misschien heb je het niet door maar de Playstation 4 bestaat nu al een tijdje, in al die jaren zijn er natuurlijk enorm veel games uitgekomen waardoor de Playstation console voor steeds meer mensen toegankelijker is geworden.  

Wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken tussen al deze soorten games, welke is geweldig en welke viel nou echt tegen? Om je te helpen bij je keuze van een Playstation 4 spel hebben wij de populairste games van dit moment in de vergelijker gezet. Ben jij op zoek naar Xbox games? Of ben je een echte fan van Nintendo Games? Ook deze games vergelijken wij!

PS4 Pro games, zijn er aandachtspunten?

Heb je een PS4 pro console en ben je op zoek naar nieuwe games? Let dan goed op de specificaties van deze game, het is namelijk zo dat de desbetreffende game over aparte Pro-instellingen moet beschikken. Koop je een PS4 Pro game die dit niet heeft? Dan kun je geen gebruik maken van de 4K- en HDR resolutie die de console je biedt.

Helaas produceert Playstation niet al haar spellen zelf waardoor de ontwikkelaars deze instellingen zelf in het spel moeten programmeren. Dit gebeurt namelijk nog niet altijd standaard. De grote merken als Xbox, Nintendo en dus ook Playstation zijn meegegaan met de trend om keuzevrijheid te bieden in de prestatie van de console. Hierdoor kun je voor elke game de perfecte instellingen gebruiken.

Gratis PS4 spellen

Een handig weetje voor de mensen die opzoek zijn naar goedkope PS4 games is dat er elke maand gratis games beschikbaar komen. Dit is een service die je van Playstation Plus ontvangt, je moet hier lid van zijn. 

Dit zijn niet de oudste games maar vaak de nieuwste van de nieuwste. Het is dan ook een perfecte manier om jezelf te oriënteren in een nieuwe playstation 4 game. Het is natuurlijk zonde om een game te kopen die je achteraf helemaal niet goed ligt. PS4 games kopen is namelijk niet altijd even goedkoop.

Nadelen van de gratis PS4 games

Je zou denken dat er geen nadelen zitten aan de games, die zijn er in principe ook niet. Wel is het een belangrijk dat je let op op de ruimte van je harde schijf, ze nemen namelijk veel ruimte in beslag.

Vind je het spel niet leuk dan kun je deze meteen verwijderen, je raakt deze game niet kwijt. Gedownloade games komen namelijk terecht in de Playstation library.

Playstation onthoud alle games die je ooit gespeeld hebt en geeft je dan ook altijd de mogelijkheid om een verwijderd spel weer terug te zetten op de harde schijf van de console.

Wat leuke filmpjes over Playstation 4 Games

Pokemon en Nintendo het blijft een gouden combinatie

Nintendo en Pokemon in 2018, hoe gaat het dit jaar zijn Een van de meest fel verwachte en meest mysterieuze games aan de horizon voor de Nintendo Switch is de volgende vermelding in de Pokémon-serie. Gezien de populaire reikwijdte van het project, waren Nintendo en...

Wat zijn de beste games voor de PS4?

De 3 beste games voor de Playstation 4 Wat zijn de beste PS4-games in 2018? Sony heeft een geweldig jaar achter de rug, met enkele enorme games zoals God of War en Far Cry 5 die al op de console is uitgebracht. Het wordt steeds moeilijker om in de top 25 PS4-games te...