De Nintendo Switch was een geweldig succes

door | 7 mei 2018 | Nintendo | 0 Reacties

Nintendo Switch heeft problemen met de wifi

De Nintendo Switch heeft veel kritiek gekregen met betrekking tot de wifi-verbinding, en hoewel de meldingen in dit opzicht nogal uiteenlopen, denken we niet dat iemand tijdens het downloaden nee tegen een beetje extra snelheid zou zeggen.

Deze tip zal de wereld niet in vuur en vlam zetten, maar tijdens onze snelle tests hebben we de downloadtijd van een game van 90 minuten tot 70 minuten kunnen reduceren, dus er moet niet aan worden gesnuffeld. De Nintendo Wii was toch een stuk trager wat dat betreft. Weer een geweldig pluspunt aan de Switch.

Hoe verminder je het probleem van de wifi

Het enige wat u hoeft te doen is naar Systeeminstellingen, Internet, Internet Instellingen gaan, uw voorkeursnetwerk selecteren, Instellingen wijzigen en vervolgens de MTU-optie markeren. Standaard is dit ingesteld op 1400, maar we willen dit wijzigen naar 1500. Dit is de maximale transmissie-eenheid.

Door dit aantal te verhogen, laten we de Switch meer dingen downloaden telkens wanneer hij om een ​​pakket gegevens vraagt, waardoor de downloadtijden worden verkort. Ga je dit zelf proberen? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Beveiliging Nintendo Switch niet in orde

Nintendo neemt de beveiliging van zijn consoles zeer serieus en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zo moeilijk mogelijk te hacken zijn. In het geval van de Switch hebben we echter gezien dat exploits en kwetsbaarheden vrij snel verschijnen in de levensduur van het systeem – het is nu mogelijk om de console te hacken om homebrew-code uit te voeren, inclusief emulators.

Hackersgroep wijst Nintendo op gevaren Nintendo Switch

Hacker SciresM – een lid van de ReSwitched-group – heeft met een lid van het GBATemp-forum gesproken over de huidige status van Switch-beveiliging en het bericht is gemengd. Aan de ene kant prijst SciresM het harde werk dat Nintendo heeft ondernomen om de Switch veilig te houden, maar wijst erop dat de huidige revisie van de console “volledig in gevaar is” vanwege de afhankelijkheid van Nvidia’s Tegra-hardware: Ik denk dat Nintendo het qua software prima gedaan heeft.

Hun besturingssysteem, Horizon, is een nieuwe, bijgewerkte versie van het OS op de 3DS – met alle verhardingen die zijn voortgekomen uit de jarenlange beveiligingsproblemen van de Nintendo 3DS.

Geen traditionele kwetsbaarheid te vinden bij Nintendo Switch

We hebben nog steeds niet een traditionele kwetsbaarheid in de HOS-kernel gezien, waarvan ik denk dat die goed spreekt over de investering die Nintendo heeft gedaan om hun platform te beveiligen. Ik denk dat de grootste zwakte van de Switch is dat het draait op de Tegra X1-hardware. Er zijn een paar ongelukkige fouten van hun kant geweest, maar over het algemeen is HOS extreem veilig.

Handige & leuke Video’s

De allerbeste accessoires voor de Nintendo Switch

Accessoires voor de Nintendo Switch De Nintendo Switch komt met alles wat je nodig hebt om in te stappen en te beginnen met spelen, of je nu verbonden bent met een televisie of mobiel speelt, maar er zit nog veel meer op deze console. Er is nog nooit een gameconsole...

De top 10 spellen van de Nintendo DS

Top 10 spellen voor Nintendo 3DS De diversiteit aan titels die beschikbaar is voor de Nintendo 3DS is verbazingwekkend. De best beschikbare zijn rijk aan inhoud, met enorme verhalen en inventieve mechanismen die toewijding belonen om te beheersen. Onze top 10...

10 vette spellen voor de Nintendo 3DS / WiiU

De allerbeste spellen voor de Nintendo Er zijn een groot aantal fantastische Nintendo-spellen voor de 3DS en de WiiU. Nu met de release van de Nintendo Switch, is dit het perfecte moment om je Nintendo-backlog te doorlopen voor de aanval van de geweldige hit...

De allerbeste 10 games voor de Nintendo Switch

Een rijtje van 10 geweldige games voor de Switch Er zijn enorm veel games voor de Switch en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen, om deze rede hebben we voor u een rijtje met 10 games opgesomd.  Gegarandeerd geweldige games die zorgen voor een toffe ervaring...