Gemakkelijk alle Nintendo consoles, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Nintendo, iedereen kent het

Nintendo is een van de grondleggers van de huidige gamingwereld. Nintendo was in 1969 een van de eerste bedrijven die onderzoek ging doen naar de ontwikkeling van videogames.

De eerste echte elektronische spelletjes van Nintendo kwamen uit in 1973 met de Beam Gun, een van de drijvende krachten achter de welbekende laser-schiettent.

Glorietijd van Nintendo

Daarna begon de echte glorietijd van Nintendo met de welbekende Game & Watch spellen en later de enige echte (S)NES Games die heel de wereld veroverden. Je ziet dus dat Nintendo over de decennia heen een geweldig merk heeft opgebouwd.

In de jaren 90 werden namelijk nog megasuccessen behaald met de Gameboy en Super Nintendo waarom spellen als Zelda, Pokemon en Super Mario grijs gespeeld werden.

Nadat in 1996 de Nintendo 64 ook een megasucces was geworden kwam in 2004 de eerste echte handheld Nintendo DS uit. Om te concurreren tegen grote spelers als Sony en Microsoft is Nintendo in 2006 op de proppen gekomen met de gave Nintendo Wii.

Nintendo kopen?

We kunnen ons voorstellen dat je graag een Nintendo console wil kopen, maar waar begin je dan precies en hoe zorg ik ervoor dat ik niet teveel betaal?

De Nintendo DS, Switch of Wii?

De Nintendo producten zoals de DS, Switch & Wii zijn tegenwoordig goed betaalbaar, maar de prijzen willen nog wel eens verschillen per aanbieder.

De Nintendo van 2018

De echte klapper van het jaar 2018 is voor Nintendo natuurlijk het nieuwe paradepaardje de Switch. De nieuwste console was niet aan te slepen na de release. De voorraad van de Nintendo Switch is gelukkig weer aangevuld en hij is inmiddels weer makkelijk te verkrijgen via alle grote aanbieders. Lees snel verder om erachter te komen hoe je de Switch gemakkelijk tegen de allerlaagste prijs kunt kopen.

Gebruik de eenvoudige prijsvergelijker

Gebruik onze eenvoudige vergelijker om de beste prijs voor jouw Nintendo product direct te vinden. Alle beschikbare Nintendo producten zijn te vergelijken.

Zo betaal jij nooit meer teveel voor een Nintendo product, klik op de button om een product te selecteren dat je wil vergelijken.

Nintendo Switch

Nintendo Wii

Nintendo DS

Goedkoopste aanbieder

PC voor vr games

✓ Nintendo Wii

€ 107

Nintendo DS kopen

In 2004 heeft Nintendo een nieuw soort handheld op de markt gebracht. Je raad het al de naam luidde: Nintendo DS, de handheld heeft twee schermen waarvan het onderste scherm een touchscreen is.

De Nintendo DS heeft in 2006 een nieuw uiterlijk gekregen. De nieuwe versie heeft dan ook een andere naam gekregen, de Nintendo DS Lite. Zoals de naam al een beetje verklapt is het een kleinere en lichtere handheld.

Ook had de Nintendo DS Lite betere verlichte schermen en een minder krachtige processor, maar deze extra kracht werd door geen enkel spel gebruikt.

De Nintendo DS werd eerst aangekondigd als een aparte productgroep, naast Nintendo’s console GameCube en zijn andere draagbare spelcomputers, de welbekende Game Boy Advance en Game Boy Advance SP.

In 2008 kwam er nog een nieuwe DS op de markt, de Nintendo DSi. Deze heeft twee camera’s, een slot tegen piraterij en geen GBA-sleuf meer. In maart 2010 bracht Nintendo de DSi XL uit, met grotere schermen (25 mm groter dan DSi-schermen) als voornaamste verbetering.

In maart 2011 werd de Nintendo 3DS gelanceerd. Belangrijkste voordeel van de 3DS is dat er spellen op kunnen worden gespeeld in 3D.

Nintendo Switch Kopen

De meest recente toevoeging in het assortiment van Nintendo is de Switch. De Nintendo Switch is uitgekomen op 3 maart 2018 en is een mix tussen een handheld en thuisconsole.

De Nintendo Switch

De Switch is een spelconsole die zowel in de huiskamer op een groot scherm gebruikt kan worden, maar ook als mobiele spelcomputer. Aan weerszijden van de Switch zitten Joy–controllers die als losse joysticks gebruikt kunnen worden.

Multiplayer met de Nintendo Switch

Er kan ook met twee spelers gelijktijdig gespeeld worden op de Switch. De Nintendo is voorzien van een goed HD-scherm, is regioslot-vrij, en maakt gebruik van speciale spelkaartjes. Deze spelkaartjes zijn vergelijkbaar het formaat dat gebruikt wordt door de Nintendo DS, 2DS en 3DS.

Switch was een groot succes in Nederland

Niet veel mensen hadden verwacht dat de Nintendo Switch een groot succes zou worden, maar tegen alle verwachtingen in is dit helemaal anders gelopen.

In veel landen, waaronder ook Nederland en de Verenigde Staten, was de Nintendo Switch bijna 3 maanden niet beschikbaar na de eerste release.

Een groot succes dus weer, waardoor Nintendo besloot om vanaf 1 april de productie van de Switch te verdubbelen van acht naar zestien miljoen stuks.

Nintendo Wii kopen

De Nintendo Wii is de laatste jaren echt bekend te komen staan als een geweldige tijdsbesteding met het gezin.

De Nintendo Wii

Het leukste element aan deze console van Nintendo is natuurlijk de draadloze controller die het mogelijk maakt om op afstand de Wii te besturen.

De sensor volgt je

Met de Wii afstandsbediening in je hand worden bewegingen en posities met een sensor gevolgd.

Via verschillende sensoren wordt de afstand van de Wii-afstandsbediening en de positie ten opzichte van sensorbar bij de televisie gemeten.

De Wii weet precies waar je bent

De spelcomputer weet dus precies waar de Wii controller zich bevindt en ook hoe deze vastgehouden wordt (dat kan namelijk schuin of recht).

Daarmee wordt het mogelijk om Wii games niet alleen met de knoppen te besturen, maar ook en vooral met bewegingen van de controller.

Een aantal Wii voorbeelden

Een goed voorbeeld van een Wii spel waarbij je veel beweging gebruikt is Wii Sports, waarbij de speler de Wii controller beweegt als een tennisracket of honkbalknuppel.

Shooters op de Nintendo Wii

Een andere belangrijke feature is die in first-person shooters (een FPS is een schietspel waarbij men uit de ogen van de hoofdpersoon kijkt) en de controller kan gebruiken om te richten en te schieten zoals met een muis op de computer.

Wat doet Console4Fun voor mij?

Ben je niet in de producten van Sony geinteresserd maar op zoek naar een andere console zoals bijvoorbeeld de Nintendo Switch of Xbox One X?

Dan ben je bij Console4Fun aan het goede adres, wij vergelijken namelijk alle game producten. Zo kun je bij ons per merk alle beschikbare consoles & bijbehorende games vergelijken.

Ben je meer op zoek naar iets unieks? Of zoek je gewoon iets leuks voor je game verzameling? Kijk dan even op de game accessoires pagina, daar kun je namelijk allerlei dikke console tweaks vinden.

Denk bijvoorbeeld aan skins voor je controller, echte guns om mee te spelen, race sturen en andere tweaks om jouw gameprestaties te verhogen.

Ben je op zoek naar Game kaarten?

Speel je veel online en heb je een extra PS+ pakket nodig voor je online abonnement of wil je credits aanschaffen?

Geen enkel probleem, ook deze goederen vergelijken we op prijs voor je zodat je nooit teveel betaald, en nog belangrijker zodat je niet opgelicht wordt.

Er zijn namelijk veel malafide websites die valse of gebruikte e-cards verkopen.

Dat doen we niet alleen voor de Playstation maar ook voor alle andere consoles zoals de Xbox. Zo kun je op een centrale plaats alle producten eenvoudig vergelijken.

Want voor de game console van Microsoft heb je namelijk Xbox live kaarten die je ook kunt gebruiken voor je online abonnement of credits.

Nintendo SwitchNintendo Wii UNintendo 2DSNintendo Classic Mini: NESNintendo Switch Controller
€ 329,00€ 165,00€ 148,00
€ 69,99€ 69,99
Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen met de Nintendo Switch.Wii U is een gloednieuwe, complete spelcomputer van Nintendo en zorgt weer voor een revolutie als het gaat om gamen. Nintendo DS (NDS) is een draagbare spelcomputer van het Japanse bedrijf Nintendo.Herleef je jeugd of, voor de gamende jeugd van tegenwoordig, ervaar de roots van gaming met de Nintendo Classic MiniMet de Nintendo Switch Pro Controller speel je Nintendo Switch games vanaf de bank op je tv.
BekijkBekijkBekijkBekijkBekijk

Wat leuke filmpjes over Nintendo