Gemakkelijk alle Playstation consoles, games en accessoires vergelijken en nooit meer te veel betalen

Alle console aanbieders onafhankelijk vergelijken voor de beste prijs

Alle informatie op een centrale plek gemakkelijk te vinden

Altijd als eerste op de hoogte van acties & kortingen

Met een paar simpele klikken de beste prijs met de beste voorwaarden

Playstation, iedereen kent het

Playstation, iedereen kent het merk natuurlijk. De consoles van Sony zijn niet meer weg te denken uit de huidige wereld.

De Playstation begon in 1994

Door de jaren heen heeft de Playstation een enorme evolutie doorgemaakt, het begon in 1994 allemaal met de Playstation 1.

De Playstation evolutie

De eerste evolutie van de Playstation console kwam in 2000 met de Playstation 2.

Toch kwam de eerste echte grafische revolutie in 2006 op gang, de Playstation 3 was een enorme vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger en in 2013 kwam het nieuwste en laatste vlaggenschip van Sony op de markt. 

Playstation kopen?

Dan hebben we het natuurlijk over de Playstation 4, een console waar ontzettend veel Nederlanders met veel plezier dagelijks gebruik van maken.

Playstation aanbiedingen vergelijken

De Playstation producten zoals de PS4, PS4 Pro & PS4 Slim zijn tegenwoordig goed betaalbaar, maar de prijzen willen nog wel eens verschillen per aanbieder.

PS4 kopen? PS4 Pro kopen? PS4 Slim kopen?

Gebruik onze eenvoudige vergelijker om de beste prijs voor jouw Playstation product direct te vinden. Alle beschikbare Playstation producten zijn te vergelijken.

Zo betaal jij nooit meer teveel voor een Playstation product, klik op de button om een Playstation product te selecteren dat je wil vergelijken.

Playstation 4 Slim

Playstation 4 Pro

Playstation VITA

Playstation 4 Slim

Playstation 4 Pro

Playstation VITA

Playstation 4 Kopen

De Playstation 4 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meestgebruikte consoles ter wereld. Ook in Nederland is de Playstation 4 enorm veel verkocht. Zoals we van Playstation gewend zijn komt er na een aantal jaar een nieuwe versie uit.

In September 2016 heeft Sony er voor gekozen om de PS4 te upgraden met een slanker model. De Playstation 4 Slim. Over dit model kun je hierlangs meer lezen.

Iets later kwam Sony met nog een verassing. De PS4 Pro, een krachtige Playstation met maar liefst 1TB opslag. Een Playstation1TB versie, wie had dat nou gedacht in 1994.

De huidige Playstation wordt nog steeds veel verkocht, maar je ziet dat de oudere modellen steeds minder verkocht worden. De verwachting is dat de PS4 Slim & PS4 Pro de komende tijd alle oude modellen in de winkels gaan vervangen.

Playstation 4 Slim Kopen

D

Playstation 4 Pro Kopen

D

Navigatie

Direct vergelijken

Acties